Osobné automobily

Nezávislé kúrenia pre osobné autá

Už je koniec ranného škriabania námrazy z okien Vášho vozidla. V živote ste sa naučili ceniť si väčšie, či menšie výhody, ktoré život ponúka a viete ich využiť? Poznáte hodnotu tej najcennejšej meny - svojho času? V tom prípade by ste mali dopriať sebe a svojej rodine luxus a komfort nezávislého kúrenia. Pretože časom, kedy ste si museli privstať, aby ste stihli zoškriabať námrazu z okien automobilu, už odzvonilo.

S nezávislým kúrením sú rána oveľa príjemnejšie: stačí nastúpiť a užívať si teplo a dokonalý výhľad. A nemenej dôležitá je aj bezpečnosť jazdy. Predhriaty motor šetrí životné prostredie a predlžuje životnosť vozidla. Nezávislé kúrenie je ideálnou kombináciou luxusu, komfortu a bezpečnosti.

Vaše výhody s teplovodným kúrením:

  • dvojaký úžitok - vykurovanie kabíny aj motora = bezproblémový štart, dlhšia životnosť motora, nízka spotreba paliva, šetrenie životného prostredia
  • komfortný rozvod teplého vzduchu vlastnými teplovzdušnými kanálmi vozidla
  • montáž do priestoru motora
  • zapínanie pomocou spínacích hodín, diaľkového ovládania alebo telefónu
  • v lete možnosť nezávislého vetrania
  • dôležité: doba nezávislého vykurovania = doba jazdy

 

Zvlášť v prípade vozidiel vyššej triedy je nadobúdacia cena nezávislého kúrenia v porovnaní s cenou vozidla dosť nízka.

Do osobných vozidiel odporúčame montáž kompaktného teplovodného kúrenia s výkonom 4 kW, resp. 5 kW. Cena materiálu potrebného k takejto montáži je od 970,- eur s DPH. V tejto cene je zahrnuté nezávislé kúrenie, univerzálna zástavbová sada a jednoduchý ovládací prvok. Pre presnejšiu špecifikáciu sú potrebné ďalšie informácie o Vašom vozidle, teda značka a model vozidla, motorizácia, rok výroby vozidla a druh klimatizácie. Kontaktujte naše obchodné oddelenie, kde Vám naši kolegovia poradia a vyberú to správne riešenie pre Vás.

Kontaktujte nás